Homepage - Offerte Aanvraag - Partners - Contact

XL Catering Uitzendbureau

» Catering Uitzendbureau
» Wie zijn wij?
» Cateringmedewerker
» Werkwijze
» Vacatures
» Offerte aanvragen
» Contact opnemen

Catering Uitzendbureau voor cateringmedewerkers. Vraag een offerte aan.

Werkwijze XL Catering Uitzendbureau

In samenwerking met onze opdrachtgevers stellen wij de behoefte aan het soort en aantal cateringmedewerkers vast. Wij bespreken de wensen van de opdrachtgever en het profiel waaraan onze mensen moeten voldoen.

Catering Pool

Om als Catering Uitzendbureau snel te kunnen schakelen werken wij met geprepareerde pools van cateringmedewerkers. Flexibiliteit, brede inzetbaarheid, korte inwerktijd en kennis van zaken staan bij onze uitzendkrachten centraal. Door een exacte en doorlopende administratie van de beschikbaarheid van deze kandidaten kunnen wij snel en efficient schakelen. Wij beheren een landelijke pool van circa 500 parttime en/of fulltime medewerkers.

Wij verzorgen o.a.:

- cateringmedewerkers
- bedieningspersoneel
- gastvrouwen / gastheren
- barkeepers
- afwassers
- keukenmedewerkers

Wij hanteren strenge criteria bij het selecteren van onze medewerkers. Al onze cateringmedewerkers beheersen de Nederlandse taal en hebben ervaring in de branche.

Begeleiding

Desgewenst stellen wij een projectcoördinator aan die tijdens de werkzaamheden als aanspreekpunt fungeert voor de organisatie.

Instructie

Onze medewerkers worden door ons vooraf duidelijk geinformeerd over:

- de inhoud van de werkzaamheden;
- de veiligheidsvoorschriften;
- de huisregels van uw organisatie;
- de werktijden, werkduur, etc.;
- de contactpersonen / leidinggevenden;

Deze zaken leggen wij vast in een informatiebrief welke in samenspraak met uw organisatie zal worden geformuleerd. Alle medewerkers zullen een kopie van deze informatiebrief ontvangen.

Facturatie

Aan het einde van de werkzaamheden ondertekent u de urenverantwoording en wij zorgen voor de afwikkeling van alle financiën.